04-11-2019


Zoals bij zitgymnastiek en sta/zitgymnastiek, waarbij je een gedeelte van de les erbij kunt gaan zitten. Deskundige docenten zorgen voor een uitgebalanceerde opbouw van de lessen: een ontspannen warming up wordt gevolgd door oefeningen voor allerlei spiergroepen. Armen, handen, benen, knieën, enkels, de rug, voor elke spiergroep is er een variatie aan oefeningen die je zittend kunt doen.
In oefeningen met diverse materialen is er tegelijk aandacht voor een goede coördinatie en word je reactievermogen uitgedaagd. De lessen worden vaak afgesloten met een vrolijk spel. En natuurlijk is er voor of na de les alle gelegenheid om even bij te praten bij een kopje koffie!
Probeer het eens uit en neem een proefles bij Sportief Light sta/zit of zitgymnastiek! Deze lessen zijn er in Wilnis, Mijdrecht, Vinkeveen en Abcoude, op alle dagen van de week. Blijf… sportief actief, en begin met te kijken op onze website www.seniorsportiefactiefdrv.nl, welke mogelijkheden er voor u zijn met Actief op en rond de stoel!