26-10-2021

Persbericht van Senior Sportief Actief

De lessen zijn afwisselend, er is aandacht voor de balans en houding, en oefeningen om soepel te blijven. Aan elke oefening kan iedereen meedoen, op het eigen niveau. En even gaan zitten als het veel inspanning was, dat is geen enkel probleem.
Met tips en adviezen komen dagelijkse dingen aan de orde: opstaan uit je stoel, voorkomen dat je valt en hoe beweeg je je in lastige situaties. Een deelnemer zegt blij te zijn dat hij hieraan begonnen is: “Het is niet alleen oefenen, ook kwesties en situaties kunnen besproken worden, dank daarvoor.”
“Dat je met plezier in een prettige omgeving kunt oefenen en bewegen”, stelt Michelle , “juist daarmee wordt je algemene fitheid en je dagelijkse functioneren gestimuleerd.”

Deze lessen zijn op vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur, in sportzaal de Brug, Van Wassenaarstraat in Mijdrecht. Voor 12 lessen is de eigen bijdrage €78, met een aanvullende ziektekostenverzekering kan dit soms gedeclareerd worden.
Claudia en Michelle nodigen mensen met Parkinson of een vorm daarvan van harte uit om als proef een keer mee te doen. Bel dan 0297 76 91 96 of mail naar info@houdingenbewegen.nl, en ervaar bewegen in een groep!