11-07-2020

Docent Sport en Bewegen

Voor de stichting Senior Sportief Actief De Ronde Venen zijn we voor een aantal uren per week op zoek naar een docent Sport en Bewegen om ons hechte team van 15 docenten te versterken.

Via https://www.seniorsportiefactiefdrv.nl kun je informatie vinden betreffende de doelstellingen en opzet van onze stichting.
De functie vraagt om een empathische, enthousiasmerende en geduldige persoonlijkheid die weet in te spelen op de behoefte en mogelijkheden van onze seniore deelnemers.

Wat ga je doen?

Je gaat sport, spel en beweeglessen verzorgen voor senioren in de regio “De Ronde Venen”. De lessen spelen in op het niveau van de deelnemers en kunnen variëren van zitgymnastiek tot sport en spellessen in de zaal met allerlei materialen.  Ook het begeleiden van sporten als volleybal, badminton, stoelhonkbal en wandelen is een onderdeel van ons pakket. Naast het geven van een aantal vaste lesuren   is het een pré als je flexibel bent om in te vallen ingeval van vakantie of ziekte van collega’s.

Wat heb je daarvoor nodig?

We zoeken een bevoegd docent sport en bewegen die geschikt is voor onze doelgroep, senioren binnen de Ronde Venen.
Kandidaten met een aanvullende opleiding als MBvO of GALM hebben onze voorkeur.

Wat bieden wij jou?

Je gaat lesgeven aan enthousiaste en dankbare deelnemers.
Je krijgt een marktconforme vergoeding voor de lesuren en een vergoeding voor onkosten en reizen.
We bieden je mogelijkheden om (bij) te scholen.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor de functie of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Bert ter Heide (Vice-Voorzitter) via info@seniorsportiefactiefdrv.nl of 0638532119, of met Jos Kooijman (Projecten en docent) via proj@seniorsportiefactiefdrv.nl of 0627132082.