26-11-2019

Bestuur weer compleet

We zijn blij jullie te kunnen meedelen, dat het bestuur inmiddels weer compleet is. Bert ter Heide wordt onze nieuwe vicevoorzitter en Rien van de Berge wordt nu voorzitter. Er is altijd veel te doen binnen Senior Sportief Actief, maar zo kunnen we weer alle taken op ons nemen.

Gezocht

Vind je het leuk om stukjes te schrijven? We zoeken iemand die voor Senior Sportief Actief de publiciteit wil verzorgen.
Ook zoeken we iemand, die omkijkt naar onze vrijwilligers, en vrijwilligers aan allerlei taken kan koppelen.
Iets voor jou, of weet je iemand? Laat het weten aan Rien v.d. Berge, vv@seniorsportiefactiedrv.nltel. 06 53 649 525.

Even voorstellen…

Mijn naam is Bert ter Heide en ik ben gevraagd om lid te worden van het bestuur van Senior Sportief Actief. Ik ben onlangs gestopt met betaald werken en het leek mij leuk om, naast mijn bezigheden rondom ons nieuwe huis in Wilnis, vrijwilligerswerk te gaan doen, dus dat gaf een match. Ik ben 61 jaar, al heel lang getrouwd met Ans en we hebben 2 dochters en 2 kleinzonen. Mijn achtergrond is Informatie Technology en heb de laatste jaren een management-functie vervuld bij Canon in Amstelveen (mijn geboorteplaats en voor kort ook mijn woonplaats).
Na overleg hebben we afgesproken dat ik in het bestuur de rol van vice voorzitter op mij zal nemen.
Effectief betekent dit dat ik contact-persoon voor de docenten word en ook betrokken ben bij het onderhoud van de website. Uiteraard moet ik nog veel kennis verzamelen om de rol goed te kunnen vervullen.
Ik zie er naar uit om actief deel te kunnen nemen in de stichting en jullie beter te leren kennen.
Bert ter Heide

Oktober Actief

Een beweegmaand voor senioren in de Ronde Venen is weer begonnen! Al jaren is Senior Sportief Actief de organisatie van deze maand, en ook dit jaar is het projectteam erin geslaagd een breed programma te realiseren. Deelnemers kunnen zo voor een klein bedrag allerlei sporten en beweegvormen uitproberen.
Wie weet, wil jij ook wel eens een keer walking football spelen, een golfclinic doen of sportief wandelen? Dit is de kans!

Ook Senior Sportief Actief doet met allerlei lessen mee in Oktober Actief. Dat is ook een kans om nieuwe deelnemers te werven. Dus wijs je partner, buren, vrienden op Oktober Actief, vraag hen om voor slechts € 10,- een Oktober Actief Pas te kopen en neem hen mee!

Kom naar de Sportinstuif!

Vrijdagmiddag 22 november staan vanaf 13.30 uur de deuren van Dorpshuis de Boei in Vinkeveen weer voor ons open! Het is alweer de derde keer dat we zo’n gezellige en sportieve middag organiseren! Jullie komen toch ook weer allemaal!? Je kunt je opgeven bij projmed@seniorsportiefactiefdrv.nl of bellen met 06 21 918 353. De bijdrage voor deze gezellige middag is € 5,-. Wil je meer weten, kijk dan op onze website www.seniorsportiefactiefdrv.nl.

RABOClubsupport

Helaas komt er geen RABO-fietstocht meer… Dit was altijd een leuke activiteit, waarmee jullie tegelijk een aardig bedrag voor toen nog Spel en Sport bij elkaar konden fietsten.
Maar de RABO blijft wel sponsoren, maar nu via een stemming, waarvoor de bank      € 80.000 beschikbaar stelt. Hoe méér stemmen voor Senior Sportief Actief, hoe méér geld we gaan ontvangen van de Rabobank. Dus breng niet alleen je eigen stem uit op onze stichting, maar vraag ook familieleden, broers, zusters, vrienden, buren en kennissen om te stemmen en hun keuze uit te brengen op

Senior Sportief Actief!

Je zou eens moeten zien hoe vrolijk onze penningmeester daarvan gaat worden. Want met de opbrengst kunnen we bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen. Je kunt stemmen door vanaf 27 september naar de website www.rabo-clubsupport.nl te gaan en daar jouw stem uit te brengen op Senior Sportief Actief. Dat kan tot 11 oktober. Daarna is de deelname gesloten en telt je stem niet meer mee. Op 17 oktober a.s. maakt de Rabobank de uitslagen m.b.t. het aantal per sportvereniging uitgebrachte stemmen bekend.
Dus: stem voor Senior Sportief Actief!!

Wintersportreis

Dé vrolijke en sportieve activiteit van Senior Sportief Actief! Al jaren gaan sportieve senioren een weekje naar de sneeuw met Senior Sportief Actief. Een week waarin je kunt wandelen, langlaufen en skiën. Je kunt kiezen uit lange en kortere wandelingen, er is voor elk wat wils.
We vertrekken op 7 maart 2020 naar Abersee.
Van 7 t/m 18 oktober kun je je bij wintersportreis@hotmail.com opgeven. Binnenkort ontvangen jullie meer informatie over deze leuke reis!

Factuur ontvangen

Wil je voor je zorgverzekering een factuur ontvangen van je deelnemersbijdrage, dan kun je die aanvragen bij de penning-meester penn@seniorsportactiefdrv.nl. Als je daar al eerder om gevraagd hebt, dan komt deze vanzelf bij je in de brievenbus.

Een sportief en gezellig seizoen gewenst!