20-09-2022

Naar aanleiding van succes in Wilnis, start Senior Sportief Actief ook met GoldenSports in Mijdrecht en Abcoude. Een heerlijke buitentraining waar het hele lijf geactiveerd wordt en waar iedereen op zijn eigen niveau aan mee kan doen. Het is een combinatie van outdoor-fitness, conditietraining, krachttraining en balans en vindt altijd plaats in de buitenlucht. Ook een bal, racket of ander spel ontbreekt niet, want dat is weer goed voor het reactievermogen en de lachspieren. Na afloop wordt er nog gezellig onder een kopje koffie nagepraat.

De maanden oktober en november 2022 zijn de lessen gratis, daarna kunt u een strippenkaart kopen: 10 x voor € 25,--. U knipt alleen de kaart af als u komt.

Deze lessen gaan het hele jaar door! Maar wat nou als het slecht weer is? Tijdens een buitje wordt er even een oefeningetje op de tribune gedaan of wordt geschuild in de kantine. Het gebeurt maar heel zelden dat een les niet door kan gaan van wege het weer. En buiten heb je lekker veel zuurstof, na afloop voel je je heerlijk!

Waar en wanneer van start?

Mijdrecht: Hoofdveld Argon Start: Maandag 3 oktober 9.30-10.30 uur Docent van Senior Sportief Actief is Gerda Schijff

Abcoude: Kunstgrasveld HV Abcoude Start: Woensdag 5 oktober 10.00-11.00 uur Docent van Senior Sportief Actief is Jan Hesp

Wilt u meer informatie of direct aanmelden voor GoldenSports? Stuur een e-mail naar projmed@seniorsportiefactiefdrv.nl of bel Mw. Jos Kooijman 06-27 13 20 82