09-01-2023

Persbericht vitaliteitstest in Wilnis

9 januari 2023

Doe de gratis vitaliteitstest! U kunt zich niet meer aanmelden, het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Meedoen aan deze test is kosteloos. U kunt zich aanmelden door op “inschrijven” te klikken, een e-mail te sturen naar projmed@seniorsportiefactiefdrv.nl of bel met Jos Kooijman 06-27 13 20 82.

Alles wat u belangrijk vindt wordt vast goed bijgehouden: van uw verwarmingsketel tot aan uw fiets of auto. Maar hoe zit het met uw vitaliteit? Hoe staat het hiermee? Ook hier kunt u op 18 februari achter komen tijdens de gratis APK voor uw vitaliteit. De vitaliteitstest wordt in opdracht van de gemeente De Ronde Venen uitgevoerd door Senior Sportief Actief voor mannen en vrouwen vanaf 60 jaar die mogelijk niet of te weinig bewegen. De test wordt georganiseerd in De Willisstee Wilnis en omvat testen met betrekking tot de gehele conditie en overige gezondheidsaspecten, zoals verhouding vet/spiermassa en een glucose- en balanstest.

Na afloop hoort u meteen hoe u er, vergeleken met uw leeftijdsgenoten, voor staat. De test neemt ongeveer anderhalf uur in beslag en start met het meten van uw bloeddruk. Een arts bekijkt vervolgens of u aan de test mee kunt doen. De onderdelen worden begeleid door ervaren vrijwilligers, fysiotherapeuten, diëtisten, sportdocenten en een verpleegkundige.

Een advies waar u wat mee kan

De resultaten van de testen worden, bij een kopje thee of koffie, met u besproken door gekwalificeerde docenten van Senior Sportief Actief.

Naast de uitslag van uw test komt in het adviesgesprek ook een vrijblijvend beweegaanbod ter sprake. Senior Sportief Actief en de partners bij deze vitaliteitstest hebben allerlei mogelijkheden om uw vitaliteit op peil te brengen of te verhogen. Dus een zeer waardevol advies!

Doe de vitaliteitstest, meet, weet en blijf vitaal!

Meedoen aan deze test is kosteloos. U kunt zich aanmelden door op “inschrijven” te klikken, een e-mail te sturen naar projmed@seniorsportiefactiefdrv.nl of bel met Jos Kooijman 06-27 13 20 82.

Na aanmelding hoort u op welk tijdstip in de ochtend u verwacht wordt.