04-11-2019

YEP, bent u ook een Young Elderly Person? Een nieuwe naam voor senioren, die nog goed fit zijn en net zo actief als zestiger-minners. Juist ook voor deze mensen biedt SeniorSportiefActief veel leuke mogelijkheden om te bewegen. Want ook al ben je een YEP, fitheid moet je wel bijhouden. Bewegen moet, daar is SeniorSportiefActief van overtuigd. Een heel plezierige vorm daarvoor is bewegen op muziek.

Line Dance, Werelddansen en Swing en Sport 
Muziek geeft een plezierige extra dimensie aan het noodzakelijke bewegen. In de drie vormen van Actief Bewegen op muziek werk je al dansend en swingend aan je conditie, je  balans en je fitheid. 
Swing en Sport is een complete work-out op een grote variatie aan muziekstijlen. Bij Line Dance leer je allerlei danspassen, die in een bepaalde volgorde worden uitgevoerd. Telkens wordt er een kwartslag gedraaid, totdat ieder weer in de beginpositie staat. Dansen van overal vandaan worden aangeleerd en uitgevoerd bij het Werelddansen. 
Juist ook door de muziek geven deze lessen ieder een heel prettig gevoel, het is vrolijk bezig zijn met bewegen. Probeer het eens uit en neem een proefles bij een van de drie mogelijkheden!  Deze lessen zijn in Wilnis, Mijdrecht en Abcoude, allen op maandag. Blijf… sportief actief, en begin met te kijken op onze website www.seniorsportiefactiefdrv.nl, welke mogelijkheden er voor u zijn met Actief bewegen op muziek!