04-11-2019

Wie wil dat niet zijn en blijven, sportief en actief? Bij Senior Sportief Actief richten we ons op alle senioren die regelmatig en prettig willen werken aan hun conditie, niet (meer) in competitieverband, ook liever niet alleen want dan komt het er vaak niet van. Bij ons kun je terecht, of je nu topfit bent en dat bij wilt houden, of net begint te denken aan de noodzaak van regelmatig bewegen als je de vijftig bent gepasseerd. Ieder vindt bij ons een geschikte en leuke activiteit.
Zoals Sportief in de zaal, een wekelijks uur conditiegymnastiek. Het begint met een stevige opwarmronde en vervolgens oefeningen voor alle spiergroepen. De deskundige docenten zorgen voor een verantwoorde en gevarieerde opbouw, elke les is weer anders. Het laatste kwartier is er dan nog tijd voor sporten, als een spelletje volleybal of badminton. Vaak wordt er daarna nog even met elkaar koffie gedronken, even prettig napraten met elkaar.

Bewegen moet
Daarvan zijn we bij Senior Sportief Actief overtuigd. Wie regelmatig beweegt, zorgt voor een behoorlijke conditie en voelt zich daardoor prettiger. Probeer het eens uit en neem een proefles bij Sportief in de zaal! Deze lessen zijn er in De Hoef, Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen. Op elke dag van de week is er wel ergens een les, overdag of ’s avonds. Blijf… sportief actief, en begin met te kijken op onze website www.seniorsportiefactiefdrv.nl, welke mogelijkheden er voor u zijn met Sportief in de zaal!