04-11-2019

Dan kunt u eerst kiezen uit de vele activiteiten, om voor jezelf een leuk programma samen te stellen. Alle zalen van De Boei worden gebruikt: er zijn allerlei balspelen als walking football, volley(max)bal, zaalhockey, koersbal en stoelhonkbal. Ook kan er gedanst worden: swing en sport, linedance en werelddansen. In weer een andere zaal wordt er gebadmintond. Verder is er Pilatus en kunt u meedoen met stoere bootcamps. In de hal, waar u tussendoor even wat kunt drinken, staan de tafeltennistafel en sjoelbakken klaar en daar kunt u ook uw reactiesnelheid testen met Fitlight.
U kunt u aanmelden via e-mail: projmed@seniorsportiefactiefdrv.nl of telefonisch: 06 21 918 353. Of u komt gewoon om 13.30 uur naar De Boei. We vragen een bijdrage van € 5, u krijgt daavoor ook twee consumptiebonnen. Sportieve kleding is handig en neem uw zaalschoenen mee, dan kunt u ook in de sporthal aan alles meedoen.
Rond 16.30 uur zorgen we net als in voorgaande jaren voor een spetterende afsluiting!
Deze instuif is mede mogelijk gemaakt door het RABO-Dichtbijfonds.
SeniorSportiefActief nodigt iedere senior in De Ronde Venen van harte uit om mee te doen met deze sportieve en gezellige Sportinstuif!