17-01-2022

In november is Senior Sportief Actief in Het Sporthuis gestart met watergym. En met groot succes, want de lessen van 9.00 en 10.00 uur worden druk bezocht. Dus is er goed nieuws. In maart gaat er gestart worden met een extra les om 11.00uur. Gedurende 50 minuten gaan mannen en vrouwen aan de slag met allerlei oefeningen. In het water kun je je gewrichten gemakkelijker gebruiken en je heupen draaien beter. Heerlijk sporten zonder belasting!

Prettig bewegen in het water
Een watergymles begint met een warming up, en daarna zijn er oefeningen met allerlei materialen, zoals halters, plankjes en ballen. Bewegen is belangrijk voor je gezondheid en fitheid. Watergymlessen helpen om op een prettige en gemakkelijke manier daaraan te werken, ook als je wat ouder bent en niet alle spieren meer even soepel zijn. Lessen van Senior Sportief Actief worden altijd gegeven door deskundige docenten, die de opleiding Meer Bewegen voor Ouderen hebben gevolgd.

Gratis proeflessen
In maart gaan de lessen van start maar u kunt in februari elke dinsdag een gratis proefles volgen.
Voor zo’n gratis proefles kunt u zich aanmelden via info@seniorsportiefactiefdrv.nl of 06 21 918 353.
Daarna kunt u zich inschrijven voor een wekelijkse les. Doe mee met bewegen, kom eens een watergymles proberen, ieder is van harte welkom!