05-05-2022

Veiliger fietsen tot je 100ste!

Als Doortrappen gemeente organiseert gemeente De Ronde Venen ook dit jaar weer de Doortrappenweek. Doortrappen wil dat men zo lang mogelijk fit en veilig kan blijven fietsen. Er wordt deze week dan ook volop aandacht besteed aan fitheid, spierkracht, reactievermogen, veiligheid en een goede balans. Dat gebeurt met behulp van professionals op gebied van gezondheid en veiligheid. Maar fietsen is ook een hele leuke sociale bezigheid. Ook hierin voorziet het programma van Doortrappen met leuke, mooie, gezellige en zo veilig mogelijk fietsroutes van 20 of 40 km.

Dus lees snel verder en meld je aan voor 1, 2 of 3 dagen.       

Programma Doortrappenweek van 7 – 9 juni

FIETS DRIEDAAGSE

Op 7, 8 en 9 juni kun je meedoen aan de fiets driedaagse. De dagen worden gestart met wat verrassends, informatief of extra actief. En hierna natuurlijk een fietsroute

Dinsdag 7 juni

Deze verrassende dag start vanaf Vinkeveen of Abcoude maar voert de fietsroute sowieso langs het Fietshuys in Abcoude voor een gratis fietscheck en een veilige verrassing.

Woensdag 8 juni

Deze informatieve dag start vanaf de Willisstee in Wilnis met een minicursus Stevig op de pedalen. Informatie waardoor je je zekerder zal voelen op de fietsroute erna. En het gratis lunchpakket zal vast goed smaken.

Donderdag 9 juni

Een extra actieve dag want er wordt om 10.00 uur gestart op het Johan Cruijff Court langs de Hoofdweg in Mijdrecht met fietsgym. Hierna dus extra soepel aan de slag tijdens de fietsroute. En je krijgt ook nog wat lekkers mee voor onderweg.

Dus drie dagen op weg naar veiliger fietsen tot je 100ste!

Doe mee en meld je aan!