30-01-2020

Op 24 januari j.l. stonden de deuren van de Argon-kantine weer gastvrij open voor alle spelers en begeleiders voor het 11e ‘Kees van Ankeren toernooi’ onder de vlag van Senior Sportief Actief DRV.
Het weerzien van de 6 teams bracht al ‘n gezellige stemming en voordat de strijd begon was daar eerst ‘n lunch en natuurlijk de traditionele groepsfoto’s gemaakt door Jan van Koeverden-Brouwer. Daarna was er een gezamenlijke warming-up op muziek wat de stemming nog meer vergrootte!
De wethouder drs. Rein Kroon en de heer Paul Reurings, namens sponsor HEMA , opende het toernooi, net als vorig jaar, met een battle door om beurten op de bak te mikken.
Het wedstrijd schema werd bekend gemaakt en de 6 teams maakte zich op om de strijd tegen elkaar aan te gaan. Er waren voor deze middag 2 velden ingericht. Het eerste gedeelte van de wedstrijd bestond uit 3 ronden en ging om de punten. Er werd flink gestreden om zoveel mogelijk punten te scoren. En ondanks winnaars en verliezers bleef de sfeer sportief en gezellig. In de tweede ronde speelden de teams die op de 6e, 5e, 3e, en 4e plaats waren geëindigd.
Tot slot streden de nummers 1 en 2 tegen elkaar om de 1e plaats en de wisselbeker.

Eind uitslag

1e plaats ‘De Bikkels’uit Mijdrecht
2e plaats “Schotermuggen uit Haarlem
3e plaats “Blue Diamonds uit Uithoorn
4e plaats “Runners” uit Mijdrecht
5e plaats “Hema” uit Mijdrecht
6e plaats “Zevenklappers” uit Zevenhoven

Kees van Ankeren reikte, zoals inmiddels gebruikelijk, de prijzen uit. Ook kregen alle deelnemers weer een mooie groepsfoto mee naar huis. We kunnen terugkijken op ‘n zeer geslaagde middag met veel blije gezichten.
Zo leuk kan samen in beweging zijn!
Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door ‘n aantal vrijwilligers van Senior Sportief Actief DRV, kantine beheer van Argon, met Johan en Adri achter de bar en tot slot de laatste maar niet de minste, HEMA Mijdrecht. Zij tonen grote betrokkenheid voor onze senioren en dankzij deze sponsor hadden de spelers weer een onvergetelijke middag waar het aan niets ontbrak.
Namens alle spelers, begeleiders en Senior Sportief Actief DRV hartelijk dank!