04-11-2019

Wedstrijdsport light

Voor de oudere senioren die nog steeds de spanning van een wedstrijd willen voelen, zijn er onze stoelhonkbalteams.  Volleyballers, voetballers en honkballers spelen jaarlijks ook enkele toernooien in of buiten De Ronde Venen.
Veel genoegen beleven ook de bowlers van Senior Sportief Actief, die het jaar door een echte competitie spelen.  En last but not least, bij de badmintonmiddag kunt u twee uur lang wedstrijdjes spelen tegen wisselende tegenstanders, uiteraard met ook gezellige pauzes ertussen.
Hebt u ook zin in weer een beetje wedstrijdspanning? Probeer het dan een keer uit en kies een van de wedstrijdactiviteiten van Senior Sportief Actief. Walking Football is op maandag in Vinkeveen, voor badminton kunt u woensdagmiddag in de Willisstee terecht. Bowlen is op dinsdagmiddag in de Bowling in Mijdrecht. Spannende volleybalwedstrijdjes zijn er in Mijdrecht op maandagavond (klein veld) en op donderdagavond op een groot veld. En voor stoelhonkbal moet u op vrijdag Vinkeveen en op maandag in Wilnis zijn.
Senioren, blijf… sportief actief, en begin met te kijken op onze website www.seniorsportiefactiefdrv.nl, welke wedstrijden u wel eens zou willen spelen!