18-03-2022

Wekelijks wandelen in De Ronde Venen

Daarom biedt Senior Sportief Actief twee avondwandelgroepen in de zomer, in Wilnis en in Vinkeveen. Het accent ligt op wandelen maar er wordt ook gewerkt aan looptechniek, kracht, uithoudingsvermogen en een goede loophouding, het is ‘Sportief Wandelen’.

De les begint met een warming-up. Daarna volgt een gevarieerde wandeltraining en tot slot een cooling-down. Maar er is ook ruimte voor een gezellig praatje of genieten van de omgeving. Genoeg redenen om je aan te melden voor een proefles!
De groepen beginnen in april. In Wilnis is dat op dinsdag om 19.00 uur vanaf de Willisstee. In Vinkeveen wordt er op woensdag gewandeld vanaf 19.30 uur en deze wandeling begint bij De Boei.

Overdag en ‘s avonds

Deze twee groepen wandelen van april tot en met september. U kunt ook kiezen om het hele jaar wekelijks in beweging te komen, en dan overdag. Op maandag om 9.30 uur start  een groep vanaf de Willisstee, en op dinsdag om 10.30 uur wordt er vanaf sporthal De Phoenix gewandeld in Mijdrecht.

Alle lessen staan onder leiding van een deskundig docent en duren een uur. Wilt u zich aanmelden voor een gratis proefles, mail dan naar info@seniorsportiefactiefdrv.nl of bel dan met 06 21 91 83 53.
Wij zien u graag binnenkort voor een sportieve wandeling!