09-03-2019

Wekelijks Wandelen ook in Vinkeveen?
Dat dagelijks bewegen goed is voor je gezondheid zal niemand ontkennen. Maar om dan ook elke dag een flink blokje om te gaan, dat komt er niet altijd van. Het helpt als je daarvoor een vaste afspraak maakt, dan denk je minder snel: “Nu even niet, ik ga morgen wel een stukje lopen.”
Spel en Sport verzorgt twee avondwandelgroepen in de zomer, een in Wilnis en - als er voldoende deelnemers zijn - ook een in Vinkeveen. Het accent ligt op wandelen maar er wordt ook gewerkt aan looptechniek, kracht, uithoudingsvermogen en een goede
loophouding. Dit noemen we ‘Sportief Wandelen’. De les begint met een warming up.
Daarna volgt een gevarieerde wandeltraining en tot slot een cooling-down Maar er is ook ruimte voor ‘n gezellig praatje of genieten van de omgeving. Genoeg redenen om je aan te melden voor een proefles!
De groep in Wilnis start op dinsdag 2 april om 19 uur vanaf de Willisstee. In Vinkeveen wordt de eerste les gegeven op woensdag 3 april, om 19.30 uur en deze begint bij De Boei.
Deze groepen wandelen van april tot en met september onder leiding van een deskundig docent. Uw bijdrage bedraagt € 105. Wilt u zich aanmelden, bel dan met 06 21 918 353.
We zien u graag op dinsdag 2 of woensdag 3 april voor een flinke wandeling!