26-09-2022

Aan de deelnemers van onze Senior Sportief Actief activiteiten.

In het komende winterseizoen is er weer de mogelijkheid deel te nemen aan een gezamenlijke langlauf- en wandelreis die door Oad Reizen wordt georganiseerd.

Op de “achterzijde” van deze flyer vindt u de beschrijving en de bijzonderheden van deze reis. Er is volop gelegenheid om sportief bezig te zijn. Naar keuze kunt u wandelen of langlaufen.

Alle deelnemers kunnen gedurende het gehele verblijf gratis gebruik maken van een langlaufset. Ook kunt u een dagdeel langlaufles krijgen, zodat u deze actieve sport onder de knie krijgt.

Verblijf: Landhotel Seeblick

Vertrekdatum op zaterdag 4 maart, terugkomst op zaterdag 11 maart 2023.

De prijs voor deze reis is € 579 bij minimale deelname van 45 personen. Er zijn enkele 1-persoons kamers. Voor alleengebruik van een 2-persoons kamer geldt een toeslag.

Opstapplaatsen: Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen.

Deelnemers van Senior Sportief Actief De Ronde Venen kunnen zich voor deze reis vanaf 25 september t/m 23 oktober a.s. persoonlijk per e-mail aanmelden.

Let wel: aanmelden betekent nog niet dat u geboekt hebt. U hoort daarna zo spoedig mogelijk of u bent ingeloot of niet.

Het e-mailadres van coördinator Kees van Wijngaarden is: cj.van.wijngaarden@ziggo.nl

Voorrang krijgen deelnemers van Senior Sportief Actief en eventuele introducés. Mochten er daarna nog plaatsen over zijn, dan kan het bestuur besluiten om ook niet-deelnemers van Senior Sportief Actief te laten meegaan.

De betaling regelt u – nadat u het aanmeldingsformulier van OAD heeft ontvangen - zelf rechtstreeks met Oad Reizen. U dient de reisverzekering zelf af te sluiten. Dit is ook mogelijk via Oad.

Senior Sportief Actief De Ronde Venen is slechts informant en coördinator en is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de organisatie of anderszins.

Heeft u zin om deze reis mee te maken, schrijft u zich dan in in de genoemde periode.

Met vriendelijke groet,

Senior Sportief Actief DRV

Beste deelnemers,

In aanvulling op de tekst van de flyer is nog het volgende van belang.

Door de fors gestegen energieprijzen, stelt Hotel Seeblick als voorwaarde dat er tenminste 45 personen aan de wintersportreis deelnemen, wil het voor het hotel lonend zijn om ons te ontvangen. Daarom is, in tegenstelling tot vorige reizen, in de flyer alleen het bedrag bij 45 personen vermeld (en niet ook bij 35 personen, wat eerder de minimale deelname was). Bij minder dan 45 aanmeldingen kan de reis dus helaas niet doorgaan!

Omdat het hotel slechts over enkele 1-persoonskamers beschikt, raden wij alleengaanden aan, om zo veel mogelijk samen met een andere deelnemer een 2-persoonskamer te (willen) delen.

Met sportieve groeten van de beide organisatoren.

Kees van Wijngaarden en René Janszen

winterreis