18-09-2023

In het komende winterseizoen bestaat weer de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezamenlijke langlauf- en wandelreis die door Oad Reizen wordt georganiseerd.

 

Er is volop gelegenheid om sportief bezig te zijn. Naar keuze kunt u wandelen of langlaufen.

Alle deelnemers kunnen gedurende het gehele verblijf gratis gebruik maken van een langlaufset. Ook kunt u een dagdeel langlaufles krijgen, zodat u deze actieve sport onder de knie krijgt.

Verblijf: Hotel Traube

Vertrekdatum op zaterdag 24 februari, terugkomst op zaterdag 2 maart 2023.

De prijs voor deze reis is € 675 bij minimale deelname van 45 personen. Er zijn enkele 1-persoons kamers. Voor beperkt alleengebruik van een 2-persoons kamer geldt een toeslag.

 

Opstapplaatsen: Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen.

 

Deelnemers van Senior Sportief Actief De Ronde Venen kunnen zich voor deze reis vanaf heden persoonlijk per e-mail aanmelden. In principe sluit de aanmeldingstermijn op 15 oktober a.s.

Let wel: aanmelden betekent nog niet dat u geboekt hebt. U hoort daarna zo spoedig mogelijk of u bent ingeloot of niet.

Het e-mailadres van coördinator Kees van Wijngaarden is: cj.van.wijngaarden@ziggo.nl .

Voorrang krijgen deelnemers van Senior Sportief Actief en eventuele introducés. Mochten er daarna nog plaatsen over zijn, dan kan het bestuur besluiten om ook niet-deelnemers van Senior Sportief Actief te laten meegaan.

De betaling regelt u – nadat u het aanmeldingsformulier van OAD heeft ontvangen - zelf rechtstreeks met Oad Reizen. U dient de reisverzekering zelf af te sluiten. Dit is ook mogelijk via Oad.

Senior Sportief Actief De Ronde Venen is slechts informant en coördinator en is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de organisatie of anderszins.

 

Heeft u zin om deze reis mee te maken, schrijft u zich dan in voor de genoemde periode bij Kees van Wijngaarden (cj.van.wijngaarden@ziggo.nl).