01-09-2022

Iedereen weet dat het belangrijk is, maar komt het er ook van: zorgen dat je in beweging bent? Mag Senior Sportief Actief je helpen om daar nu mee te beginnen? 

fff1Vijftien deskundige docenten geven elke week 50 lessen voor senioren in allerlei vormen van sporten en bewegen. Zo realiseren wij onze Zorg voor Beweging. Daar moet toch ook iets voor jou bij zijn?  

Ruim 600 mensen doen al mee. En zij zijn daar heel positief over. We vroegen hen iets te zeggen over hun ervaringen. 

“Laagdrempelig en gezellig met goede docenten.” “Watergym, helemaal top.” “De gymles, gezellig, gezond en het maakt je blij en lenig.” “Leuke sportieve strijd elke week in het stoelhonkbal.” “Voor iedereen een mogelijkheid om te sporten, dit is helemaal sport op maat.” “De week begint altijd sportief met het wandelen, ook dankzij onze fijne docent.” “Van dansen word je vrolijk en gelukkig, goed voor je lijf en geest.” ”Na elke les ben ik energieker en opgewekter, zoveel verschillende oefeningen.” “Volleyballen, leuke wedstrijdjes en er wordt veel gelachen.” 

Uit de reacties blijkt dat er veel waardering is voor de lessen zelf en voor de deskundigheid en vrolijkheid van de docenten. Mensen gaan zich fitter voelen, krijgen meer energie en vinden het ook gezellig. En meedoen met een groep motiveert je om door te gaan en elke week tenminste een uur te bewegen. 

Senior Sportief Actief biedt zoveel mogelijkheden dat het misschien moeilijk is om te kiezen. Er zijn veel lessen voor conditiesport, overdag en ’s avonds. Je kunt gaan badmintonnen of volleyballen. Dansen is ook heel goed voor je, er is Line Dance, werelddansen en Swing en Sport.  

Ook als bewegen wat minder goed gaat, biedt Senior Sportief Actief veel dat om toch te kunnen doen. Probeer eens lessen, waarin je deels of helemaal zittend de oefeningen doet of de watergymnastiek. En denk dan niet, dat dat niet veel voorstelt, je conditie wordt er serieus beter van. 

Onze deelnemers zijn zeer positief over Senior Sportief Actief, en zij nodigen jullie ook uit om eens een keer mee te komen doen! Begin het nieuwe seizoen goed en kom in beweging! 

Op onze website www.seniorsportiefactiefdrv.nl vinden jullie informatie over al deze lessen. En is kiezen toch moeilijk? We informeren jullie graag verder, tel.nr 06 21 91 83 53 en een proefles is altijd mogelijk! 

save