03-03-2024

Lekker 1 uur actief bezig zijn op de zomeravond. Goed voor je conditie, gezondheid en samen bewegen is bovendien gezellig.

Senior Sportief Actief start in de zomertijd met Fit Walk easyActief wandelen in de buitenlucht gecombineerd met spier- en botversterkende oefeningen.

Voor iedereen die graag buiten beweegt en die meer uit een wandeling wil halen en fysiek uitgedaagd wil worden. Ook als je op advies van de huisarts, fysiotherapeut of diëtist meer moet bewegen. Door te bewegen zet je de “motor” aan en verbrand je meer energie en verlies je gewicht.

Samen maak je gemakkelijker stappen naar een gezondere levensstijl. Wandelen in de natuur in de buurt onder deskundige  begeleiding van docent  Anja Lefeber, leefstijlcoach en trainer bij Senior Sportief Actief. Er worden elastische banden meegenomen: de oefeningen voor armen, benen, buik en rug zijn hiermee onbeperkt.

De groep loopt van april tot en met september, op woensdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur. Verzamelen bij Sporthuis Abcoude.

De contributie voor het zomerseizoen (van april tot en met september) bedraagt € 84,00 (dus € 3,50 per les).

Klik hier om je aan te melden voor een proefles. Voor meer informatie kun je bellen naar 06-21918353.