sports
Samen sporten en bewegen in de buitenlucht

27-03-2023

Om 55-plussers te stimuleren meer te bewegen, biedt Senior Sportief Actief sinds vorig jaar GoldenSports. Niet alleen in Wilnis maar vanaf oktober 2022 ook in Mijdrecht. Dit programma is een combinatie van outdoor-fitness, conditietraining, coördinatie en balans en vindt altijd plaats in de buitenlucht. De lessen worden gegeven op het Hoofdveld van Argon, iedere maandagochtend van 9.30 tot 10.30uur. Het hele jaar door!
winterreis
Geslaagde winteractief-reis Senior Sportief Actief DRV naar Nassereith in Oostenrijk

24-03-2023

Op zaterdagochtend 4 maart gingen 42 deelnemers vol goede moed met de bus op weg naar het Oostenrijkse dorp Nassereith in Tirol voor hun jaarlijkse, achtdaagse winteractief-reis. Door Corona was er gedurende drie jaar geen winterreis geweest, dus iedereen had er echt zin in.

Nadat in de avond het hotel Seeblick was bereikt, werden na het diner de koffers uitgepakt en gingen de meesten op tijd naar bed, want het was een lange dag geweest.

VP
Cursus Valpreventie Wilnis

15-03-2023

 U kunt zich aanmelden door op AANMELDEN te klikken of voor meer informatie belt u met Jos Kooijman 06-27 13 20 82.

Blijf op de been!!

Senior Sportief Actief, MTC Fysiotherapie en VB Fysio laten u niet vallen.

SH#
Sportieve en gezellige seniorenmiddag Senior Sportief Actief Stoelhonkbal

14-02-2023

Zorg voor beweging, dat is het motto van Senior Sportief Actief. Bewegen is voor alle senioren belangrijk en daarvoor biedt deze organisatie ook veel mogelijkheden. Ook voor de ouderen onder de senioren, voor wie bewegen niet meer zo vanzelf gaat. Voor hen is er zitgymnastiek, waar alle spiergroepen pittig geoefend worden, een serieuze beweegles. Maar er is ook een heel gezellige activiteit voor hen: Stoelhonkbal. Elke maandagmiddag komen zo’n 12 mensen naar De Kom om tegen elkaar een aantal innings te spelen.  

voll
Nieuwjaarsfestijn Senior Sportief Actief

28-01-2023

Al rond  9 uur kwamen de eerste deelnemers aan het Nieuwjaarsfestijn van Senior Sportief Actief de Willisstee binnen. De gebruikelijke toernooien van volleybal en stoelhonk konden de afgelopen jaren niet doorgaan. Het plan om een dansavond te organiseren was  al enkele malen uitgesteld. Maar nu ging het ervan komen: 6 januari werd een feestelijke dag waarop dit allemaal samen kwam in een Sportief Nieuwjaarsfestijn.