Fietsvierdaagse
Woerdense Fietsvierdaagse met Senior Sportief Actief

18-06-2024

Vrijdag 14 juni waren docenten van Senior Sportief Actief DRV paraat bij het Veenweidebad Mijdrecht. Zij verzorgden o.a. fietsgym voor deelnemers aan de Woerdense Fietsvierdaagse, die hier een stempelpost hadden (De Ronde Venen is ook een Doortrapgemeente). 
Zie hiervoor artikel van de RTV Ronde venen: Woerdense Fietsvierdaagse

Afsluiting
Afsluiting Valpreventie Vinkeveen

17-05-2024

De Valpreventiecursus in Vinkeveen is afgerond. Tevreden deelnemers en cursusleiders. De deelnemers geven aan dat het een leerzame cursus is, waarbij het risico om te vallen wordt gereduceerd. Door bewust te zijn van je eigen gedrag en je omgeving. Te leren hoe je kunt vallen op dikke valmatten onder begeleiding van een fysiotherapeut. En je spieren te versterken door ze te trainen onder begeleiding van een MBvO docent. Na de cursus sta je bij het doen van dagelijkse activiteiten steviger op je benen. 

Afsluiting
Valpreventie Abcoude afgerond

26-04-2024

De afgelopen 10 weken hebben 40 senioren uit Abcoude deelgenomen aan de cursus Valpreventie, georganiseerd door Senior Sportief Actief in opdracht van de Gemeente De Ronde Venen.

Fit Walk easy
Nieuw in Abcoude: Fit Walk easy

03-03-2024

Lekker 1 uur actief bezig zijn op de zomeravond. Goed voor je conditie, gezondheid en samen bewegen is bovendien gezellig.

Senior Sportief Actief start in de zomertijd met Fit Walk easyActief wandelen in de buitenlucht gecombineerd met spier- en botversterkende oefeningen.

relaxercise teaser
Relaxercise: heerlijk ontspannen bewegen

21-02-2024

Vanaf half maart start er bij Senior Sportief Actief een nieuwe vorm van bewegen: Relaxercise. Beweeglessen op basis van onderdelen uit de Yoga, Qiqong, ThaiChi en Stretching zorgen ervoor dat je ontspannen beweegt maar toch alle spieren aan het werk zet. Dat is precies de kern van deze beweeglessen! Oefeningen die liggend op de mat worden gedaan kunnen ook meegedaan worden op de stoel. In deze lesmethodiek wordt tevens aandacht besteed aan balanstraining. Proefles Vanaf half maart start er bij Senior Sportief Actief een nieuwe vorm van bewegen: Relaxercise. Klik onderop de groene balk voor meer informatie en om je op te geven voor een proefles.
NJ
Sportieve start van het jaar bij Senior Sportief Actief

12-01-2024

Ruim 150 senioren kwamen afgelopen zaterdagochtend in actie in de Willisstee. Men kon volleyballen, badmintonnen, tafeltennissen, stoelhonkballen of buiten aan een frisse wandeling deelnemen. Daarna genoot men gezamenlijk van een huisgemaakte kop snert compleet met roggebrood met spek in de Stee Inn. En ‘s avonds weer de beentjes van de vloer tijdens het gezellige nieuwjaarsbal.
Cheque Rabobank
Uitslag Rabo ClubSupport

12-10-2023

Het was gisteren 11 oktober een feestelijke bijeenkomst bij de Rabobank in Woerden.

Feest omdat de Rabobank dit jaar 125 jaar bestaat en dat de sponsorgelden van RaboClubSupport werden uitgereikt.