21-02-2024

Vanaf half maart start er bij Senior Sportief Actief een nieuwe vorm van bewegen: Relaxercise.

Beweeglessen op basis van onderdelen uit de Yoga, Qiqong, ThaiChi en Stretching zorgen ervoor dat je ontspannen beweegt maar toch alle spieren aan het werk zet. Dat is precies de kern van deze beweeglessen! Oefeningen die liggend op de mat worden gedaan kunnen ook meegedaan worden op de stoel. In deze lesmethodiek wordt tevens aandacht besteed aan balanstraining.

Maar eigenlijk zou je het een keer moeten ervaren om goed te voelen wat het met je doet. Daarom wordt er op 18 en/of 25 maart van 10.15-11.15 uur een introductie les gegeven, gratis en geheel vrijblijvend. Het wordt gegeven in de culturele zaal van de Willisstee in Wilnis door Karin Verreussel. Er kunnen maximaal 16 mensen in deze zaal, dus van te voren aanmelden is wel gewenst.

De maanden april en mei kun je meedoen voor een speciaal tarief van € 33,--.      Vanaf september 2025 gaat het volledige seizoen in.

Op dit moment is het aaantal aanmeldingen voor een proefles ruim overstegen. Zodra er weer mogelijkheden zijn laten wij dat weten. 
Voor meer informatie kun je bellen naar 06-21918353.