Bewegen is één van de drie pijlers van het GLI-traject.

Belangrijk is dat je het ingezette proces, daadwerkelijk bewegen om je doelen te bereiken, door kunt zetten tijdens deze les. Het is van essentieel belang om de gewijzigde leefstijl vast te houden. Deze les biedt de mogelijkheid om te blijven bewegen. Ook (lang) nadat het GLI-traject is beëindigd. In dit geval speelt je leeftijd bij Senior Sport Actief geen rol. 

In deze les gaan we samen aan de slag, met veel plezier, om op een natuurlijke manier te bewegen. Natuurlijk wordt er gewerkt aan kracht, uithoudingsvermogen (conditie) maar in de lessen zit altijd een spelelement verborgen. En we sluiten zoveel mogelijk af met een spel.

Voor deze les hoef je niet persé het GLI-traject te hebben doorlopen om mee te kunnen doen. Of misschien waren er omstandigheden waardoor je het traject niet hebt afgemaakt of er niet aan begonnen bent. Ook dan ben je van harte welkom.

Het wekelijks samen bewegen motiveert jou. En jij motiveert weer anderen. En dat is waar het omgaat. Op een plezierige manier bezig zijn met je leefstijl.

Kom gerust langs en doe een proeflesje. We zien je graag komen.

 

Plaats en tijd:
Wilnis, Willisstee, Pieter Joostenlaan 24
Woensdag van 18.30 tot 19.30 uur.
Docent: Petra Taal

kosten €170,- / seizoen van september 2024 tot en met juni 2025

Docent(en)