Goede zaal-sportschoenen, redelijk snelle reflexen en een goede balans, . . . deze ingrediënten zijn nodig om nog heerlijk te kunnen badmintonnen. 
Op woensdag middag kunt u twee uur als instuif terecht in de Willisstee om badminton te spelen. Iets later komen of iets eerder weer weg gaan is dus mogelijk. 
Al vele jaren komen wekelijks tussen de 22 à 28 deelnemers om lekker te bewegen, een shuttletje te slaan maar ook om af en toe lekker met elkaar 'bij te kletsen'. We spelen n.l. partijtjes van 15 minuten u kunt daarna een pauze nemen of als er nog een plekje vrij is weer meedoen in de volgende ronde. We gebruiken 4 velden dus 16 spelers kunnen aan de slag.
Aan de zijlijn of als er ruimte is in een speelveld, kunt u van de aanwezige begeleiders speel- en loop techniek training krijgen. Ook tips voor een goede opstellingen tijdens het dubbelspel krijgen de aandacht.
Na deze inspanning drinken we gezamenlijk nog een 'bakkie' aan de stamtafel van de 'Stee Inn' en daarmee sluiten we altijd deze gezond bestede woensdag middag af.

Plaats en tijd:
Wilnis, Willisstee, Pieter Joostenlaan 24
woensdag 13.30 – 14.30 uur
woensdag 14.30 – 15.30 uur

Kosten: € 147,- / seizoen van september tot en met mei